14 ЧЕРВНЯ – ДЕНЬ ВШАНУВАННЯ УЧАСНИКІВ АНТИТЕРОРИСТИЧНОЇ ОПЕРАЦІЇ НА СХОДІ УКРАЇНИ (З 30.04.2018 РОКУ – ОПЕРАЦІЯ ОБ’ЄДНАНИХ СИЛ У ДОНЕЦЬКІЙ І ЛУГАНСЬКІЙ ОБЛАСТЯХ)

  • 1957

Дорогі співвітчизники!
14 червня 2014 року – скорботна дата, яку українці вшановують з болем у серцях. Цього дня у небі над Луганськом сталася масштабна трагедія – озброєними формуваннями так званої ЛНР збито військово-транспортний літак ІЛ-76, який виконував завдання із заміни особового складу, доставки боєприпасів та бронетехніки для Збройних Сил України, що боронили аеропорт міста Луганськ. На борту цього літака знаходилось 49 українських військових. У результаті катастрофи всі вони загинули.

Україна, на жаль,  і сьогодні продовжує втрачати найгідніших своїх синів, що мужньо відстоюють право рідної країни на мир, захищають її територіальну цілісність, суверенітет і незалежність. Тож сьогодні схилімо голови в пам'ять про воїнів, які загинули за волю України!

Користуючись нагодою, висловлюю щиру  вдячність кожному мешканцю Лохвицької ОТГ, який за покликом серця поповнив ряди захисників України. Ваша висока вмотивованість сприяла мобілізації і консолідації українського суспільства навколо ідеї зміцнення бойового потенціалу Збройних Сил України.

Від  щирого серця бажаю здоров’я і добра всім, хто нині береже мир і спокій на нашій землі, хто вболіває за її долю, подальше майбутнє, працює на її благо та розвиток.  Родинного щастя, благополуччя, невичерпної життєвої енергії та нових звершень в ім’я зміцнення обороноздатності нашої держави!  Слава Україні!

З повагою, Лохвицький міський голова Віктор Радько