У ЛОХВИЦЬКІЙ ГРОМАДІ ВІДБУВСЯ СЕМІНАР-ТРЕНІНГ ДЛЯ ОСВІТЯН

  • 401

11 серпня на базі Лохвицької гімназії №1 відбувся семінар-тренінг для керівників закладів загальної середньої освіти та директорів закладів  дошкільної освіти Лохвицької, Заводської та Сенчанської територіальних громад.

Спікерами семінару-тренінгу виступили начальник відділу моніторингу, позапланового контролю закладів освіти та взаємодії з органами місцевого самоврядування управління Державної служби якості освіти в Полтавській області Любов Єлізарова, заступник начальника відділу  інституційного аудиту управління  Державної служби якості освіти в Полтавській області Олександр Чернобель, головний спеціаліст відділу моніторингу, позапланового контролю закладів освіти та взаємодії з органами місцевого самоврядування управління Державної служби якості освіти в Полтавській області Олена Токар та головний спеціаліст відділу інституційного аудиту управління Державної служби якості освіти в Полтавській області Ірина Тутак Ірина.  

Вони зосередили увагу учасників тренінгу на практичних питаннях, а саме: самооцінювання освітніх та управлінських процесів; підготовка до нового навчального року; дотримання законодавства про освіту в умовах воєнного стану.

У ході семінару заступник начальника відділу  інституційного аудиту управління  Державної служби якості освіти в Полтавській області Олександр Чернобель виконав приємну місію нагородження освітян. За значний внесок у сертифікацію педагогічних працівників та активну участь у реалізацію реформи «Нова українська школа» консультанту Центру професійного розвитку педагогічних працівників Лохвицької міської ради Наталії Осадченко вручено Подяку від Полтавської обласної ради. Також Наталії Осадченко та заступнику директора  Яхниківської ЗОШ І-ІІІ ступенів Миколі Амелькіну від Державної служби якості освіти у Полтавській області було вручено Сертифікати з підготовки експертів для проведення інституційних аудитів закладів загальної середньої освіти Полтавської області.