Проекти рішень сесії №12 «Про надання субвенції з бюджету Лохвицької міської територіальної громади у 2023 році на співфінансування проведення проєктування та коригування проєкту «Капітальний ремонт будівлі Лохвицької гімназії №1 по термомодернізації фасаду з переобладнанням вхідних груп та влаштуванням пандусу по вул. Незалежності, 10 в м. Лохвиця Полтавської області»»

  • 16
Скликання: 8-го скликання
Сесія / комісія: 39 сесія
Тип документу: Проекти рішень сесії
Дата: 27.06.2023
Номер документу: 12
Назва документу: Про надання субвенції з бюджету Лохвицької міської територіальної громади у 2023 році на співфінансування проведення проєктування та коригування проєкту «Капітальний ремонт будівлі Лохвицької гімназії №1 по термомодернізації фасаду з переобладнанням вхідних груп та влаштуванням пандусу по вул. Незалежності, 10 в м. Лохвиця Полтавської області»
Прикріплені файли:
  1. Про надання субвенції з бюджету Лохвицької міської територіальної громади у 2023 році на співфінансування проведення проєктування та коригування проєкту «Капітальний ремонт будівлі Лохвицької гімназії №1 по термомодернізації фасаду з переобладнанням вхідних груп та влаштуванням пандусу по вул. Незалежності, 10 в м. Лохвиця Полтавської області» (0.05 МБ)