Проекти рішень сесії №30 «Про спрямування коштів на проведення робіт по об’єкту «Капітальний ремонт будівлі Лохвицької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2 (термомодернізація фасаду з переобладнанням вхідних груп, влаштування пандусу та відмостки; заміна покрівлі з утепленням; заміна зовнішніх мереж теплопостачання) по вул. Шкільна, 10 в м. Лохвиця Полтавської у 2024 році (шляхом перенаправлення зекономлених коштів )»

  • 2
Скликання: 8-го скликання
Сесія / комісія: 51 сесія
Тип документу: Проекти рішень сесії
Дата: 23.04.2024
Номер документу: 30
Назва документу: Про спрямування коштів на проведення робіт по об’єкту «Капітальний ремонт будівлі Лохвицької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2 (термомодернізація фасаду з переобладнанням вхідних груп, влаштування пандусу та відмостки; заміна покрівлі з утепленням; заміна зовнішніх мереж теплопостачання) по вул. Шкільна, 10 в м. Лохвиця Полтавської у 2024 році (шляхом перенаправлення зекономлених коштів )
Прикріплені файли:
  1. Про спрямування коштів на проведення робіт по об’єкту «Капітальний ремонт будівлі Лохвицької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2 (термомодернізація фасаду з переобладнанням вхідних груп, влаштування пандусу та відмостки; заміна покрівлі з утепленням; заміна зовнішніх мереж теплопостачання) по вул. Шкільна, 10 в м. Лохвиця Полтавської у 2024 році (шляхом перенаправлення зекономлених коштів ) (0.04 МБ)