Проекти рішень сесії №155 «. Про погодження ПрАТ «ПРИРОДНІ РЕСУРСИ» технічної документацій із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки, на яку поширюється право сервітуту та надання згоди на встановлення земельного сервітуту і укладення договору про встановлення земельного сервітуту на земельній ділянці комунальної власності на території Лохвицької міської ради (сервітут під опору)»

  • 4
Скликання: 8-го скликання
Сесія / комісія: 51 сесія
Тип документу: Проекти рішень сесії
Дата: 23.04.2024
Номер документу: 155
Назва документу: . Про погодження ПрАТ «ПРИРОДНІ РЕСУРСИ» технічної документацій із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки, на яку поширюється право сервітуту та надання згоди на встановлення земельного сервітуту і укладення договору про встановлення земельного сервітуту на земельній ділянці комунальної власності на території Лохвицької міської ради (сервітут під опору)
Прикріплені файли:
  1. . Про погодження ПрАТ «ПРИРОДНІ РЕСУРСИ» технічної документацій із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки, на яку поширюється право сервітуту та надання згоди на встановлення земельного сервітуту і укладення договору про встановлення земельного сервітуту на земельній ділянці комунальної власності на території Лохвицької міської ради (сервітут під опору) (0.04 МБ)