Рішення сесії №37 «Про надання субвенції до обласного бюджету Полтавської області на фінансове забезпечення будівництва, реконструкції ремонту і утримання автомобільних доріг загального користування місцевого значення, вулиць і доріг комунальної власності у населених пунктах для співфінансування експлуатаційного утримання доріг на території Лохвицької територіальної громади у 2024 році.»

  • 26
Скликання: 8-го скликання
Сесія / комісія: 53 сесія
Тип документу: Рішення сесії
Дата: 30.05.2024
Номер документу: 37
Назва документу: Про надання субвенції до обласного бюджету Полтавської області на фінансове забезпечення будівництва, реконструкції ремонту і утримання автомобільних доріг загального користування місцевого значення, вулиць і доріг комунальної власності у населених пунктах для співфінансування експлуатаційного утримання доріг на території Лохвицької територіальної громади у 2024 році.
Прикріплені файли:
  1. Про надання субвенції до обласного бюджету Полтавської області на фінансове забезпечення будівництва, реконструкції ремонту і утримання автомобільних доріг загального користування місцевого значення, вулиць і доріг комунальної власності у населених пунктах для співфінансування експлуатаційного утримання доріг на території Лохвицької територіальної громади у 2024 році. (0.09 МБ)