Рішення сесії №17 «Про перенаправлення коштів співфінансування по об’єкту «Капітальний ремонт будівлі КНП Лохвицька міська лікарня (термомодернізація фасаду з переобладнанням вхідних груп влаштування пандусу та вимощення; заміна покрівлі з утепленням; заміна внутрішніх інженерних мереж та оздоблення) по вул. Незалежності, 4 в м. Лохвиця Полтавської області.»

  • 11
Скликання: 8-го скликання
Сесія / комісія: 59 сесія
Тип документу: Рішення сесії
Дата: 12.09.2024
Номер документу: 17
Назва документу: Про перенаправлення коштів співфінансування по об’єкту «Капітальний ремонт будівлі КНП Лохвицька міська лікарня (термомодернізація фасаду з переобладнанням вхідних груп влаштування пандусу та вимощення; заміна покрівлі з утепленням; заміна внутрішніх інженерних мереж та оздоблення) по вул. Незалежності, 4 в м. Лохвиця Полтавської області.
Прикріплені файли:
  1. Про перенаправлення коштів співфінансування по об’єкту «Капітальний ремонт будівлі КНП Лохвицька міська лікарня (термомодернізація фасаду з переобладнанням вхідних груп влаштування пандусу та вимощення; заміна покрівлі з утепленням; заміна внутрішніх інженерних мереж та оздоблення) по вул. Незалежності, 4 в м. Лохвиця Полтавської області. (0.06 МБ)