Рішення сесії №31 «Про спрямування коштів на заходи Комплексної Програми підтримки та соціального захисту ветеранів війни, Захисників і Захисниць України, членів сімей загиблих (померлих) ветеранів війни і Захисників та Захисниць України Лохвицької громади на 2024 рік у 2024 році (захід – 1. Надання одноразової грошової допомоги на лікування військовослужбовцям та іншим особам, які отримали ушкодження здоров'я (захворювання, поранення, травми, контузії тощо) під час виконання військового обов'язку по захисту України від збройної агресії російської федерації ).»

  • 10
Скликання: 8-го скликання
Сесія / комісія: 59 сесія
Тип документу: Рішення сесії
Дата: 12.09.2024
Номер документу: 31
Назва документу: Про спрямування коштів на заходи Комплексної Програми підтримки та соціального захисту ветеранів війни, Захисників і Захисниць України, членів сімей загиблих (померлих) ветеранів війни і Захисників та Захисниць України Лохвицької громади на 2024 рік у 2024 році (захід – 1. Надання одноразової грошової допомоги на лікування військовослужбовцям та іншим особам, які отримали ушкодження здоров'я (захворювання, поранення, травми, контузії тощо) під час виконання військового обов'язку по захисту України від збройної агресії російської федерації ).
Прикріплені файли:
  1. Про спрямування коштів на заходи Комплексної Програми підтримки та соціального захисту ветеранів війни, Захисників і Захисниць України, членів сімей загиблих (померлих) ветеранів війни і Захисників та Захисниць України Лохвицької громади на 2024 рік у 2024 році (захід – 1. Надання одноразової грошової допомоги на лікування військовослужбовцям та іншим особам, які отримали ушкодження здоров'я (захворювання, поранення, травми, контузії тощо) під час виконання військового обов'язку по захисту України від збройної агресії російської федерації ). (0.06 МБ)