Рішення сесії №32 «Про спрямування коштів на заходи Комплексної Програми підтримки та соціального захисту ветеранів війни, Захисників і Захисниць України, членів сімей загиблих (померлих) ветеранів війни і Захисників та Захисниць України Лохвицької громади на 2024 рік у 2024 році (захід – 3. Організація поховання (транспортування тіла загиблого, ритуальні послуги, придбання ритуальних товарів, поминальний обід) загиблих (померлих) осіб, які брали участь у здійсненні заходів із забезпечення оборони, відсічі і стримування збройної агресії російської федерації на території України).»

  • 15
Скликання: 8-го скликання
Сесія / комісія: 59 сесія
Тип документу: Рішення сесії
Дата: 12.09.2024
Номер документу: 32
Назва документу: Про спрямування коштів на заходи Комплексної Програми підтримки та соціального захисту ветеранів війни, Захисників і Захисниць України, членів сімей загиблих (померлих) ветеранів війни і Захисників та Захисниць України Лохвицької громади на 2024 рік у 2024 році (захід – 3. Організація поховання (транспортування тіла загиблого, ритуальні послуги, придбання ритуальних товарів, поминальний обід) загиблих (померлих) осіб, які брали участь у здійсненні заходів із забезпечення оборони, відсічі і стримування збройної агресії російської федерації на території України).
Прикріплені файли:
  1. Про спрямування коштів на заходи Комплексної Програми підтримки та соціального захисту ветеранів війни, Захисників і Захисниць України, членів сімей загиблих (померлих) ветеранів війни і Захисників та Захисниць України Лохвицької громади на 2024 рік у 2024 році (захід – 3. Організація поховання (транспортування тіла загиблого, ритуальні послуги, придбання ритуальних товарів, поминальний обід) загиблих (померлих) осіб, які брали участь у здійсненні заходів із забезпечення оборони, відсічі і стримування збройної агресії російської федерації на території України). (0.06 МБ)