Відсвяткували День села Гаївщина

  • 613

Фото без описуУ вихідні, а саме 3 серпня,  жителі с.Гаївщини святкували важливу і хвилюючу дату для кожного з них – День народження села.

Святкове оформлення сцени, організована фотовиставка із сторінок життя села та його мешканців, прикрашені  квітами столи створили біля сільського будинку культури урочисту атмосферу дня.

Саме тут зібралися всі, хто любить рідне село, хто тут виріс і хто не забуває своє коріння.

Завітали на головне дійство свята і гості – перший заступник Лохвицького міського голови Сергій Шрамко, представник ТОВ «Гаївщина- Агро» Валерій Ритченко, в.о. старости сіл Васильки, Христанівка, Гаївщина Валентина Петрашева та голова ради ветеранів села Володимир Порфирійович Бутко.

Побажання здоров’я, достатку, благополуччя та миру всім жителям села та гостям звучали цього дня із сцени. «Хай живе Ваше рідне село, народжуються і підростають діти, спокійно і захищено почуваються себе люди похилого віку. Щоб енергії, отриманої під час сьогоднішнього святкування, Вам вистачило на цілий рік» - так завершив свої вітальні слова Сергій Шрамко.

Музичні вітання в дарунок приймали присутні на святі від вихованців Гаївщинського ДНЗ «Казка», колективу Лохвицької дитячої музичної школи ім. І.О. Дунаєвського, народного самодіяльного ансамблю Будинку культури №2 м.Заводського «Злагода» та вокального ансамблю «Гаївщиночка» Гаївщинського СБК. 

Цього року Гаївщина яскраво відзначила свій день народження: емоцій на святі вистачало, номінації для нагородження вражали, дитячий сміх та музика весело та гучно звучали на все село.