СВЯТКУЄ ГУЗЮРИНА

  • 631

Фото без описуЗемле рідна! Сонце моє мліє, і душа ніжнішою стає.

Як твої сподіванки і мрії у життя вливаються моє.

Я живу тою  і для тебе, вийшла з тебе, в тебе перейду

Під твоїм високочолим небом гуртуватиму я душу молоду.

Мала Батьківщина у кожного своя. До щему у серці, терпкого солодкого щему. Хтось проживає все життя там, де і народився, хтось полинув у далекі краї, але думками завжди там,  де пройшло безтурботне дитинство та юність. Колискою є рідне місто чи село, омите прозорими дощами. А перлиною спогадів є рідний куток, де зріс, народився та виріс.

 У місті Лохвиця є багато мікрорайонів, де дружньо та щасливо проживають родини. Але такого неповторного, колоритного та згуртованого кутка Лохвиці, як Гузюрина, мабуть, немає на жодній карті міста, а можливо, і всієї України. Чи то мають дружні, добросусідські відносини, чи то обирають найкращого депутата по своєму окрузі, чи то знають ще якість чари, але кожного року на Гузюрині силами своїх же мешканців та їх дітей, влаштовуються масові гуляння, яким ще позаздрити можна. Тут тобі і концерт на справжнісінькій сцені з піснями, гуморесками, танками та сценками, ні з чим незрівнянними, тут тобі і дитячі розваги, тут тобі і столи-самобранки, які просто ломляться від усіляких наїдків та напитків. Всі сусіди святкують, та що там сусіди, збираються родинами, ті що тут народилися, колись проживали чи проживають зараз. Підтягуються і друзі з інших куточків Лохвиці та району, щоб відпочити та смачного куліша спробувати.

 Від Лохвицької міської ради куток-іменинник привітали керуючий справами виконавчого комітету міської ради Верескун Леонід Анатолійович разом із начальником відділу освіти Заїкою Тетяною Володимирівною та спеціалістом організаційного відділу Дробот Наталією Петрівною. До речі, міська рада  допомагала із коштами для проведення свята.

  Ну звісно ж що ніяке святкування не могло відбутися, якби не було організаційного комітету. Від імені жителів Гузюрини найбільша подяка звучала депутату міської ради округи №17  Захарченку Івану Михайловичу, якого вже третє скликання люди обирають на цьому кутку депутатом, потужнім організаторам Москаленко Анастасії,  Царинній Дарині,  Козаченко Світлані та Царинній Світлані Петрівні. Відмінним ведучим свята Москаленко Антоніні Андріївні та Титаренко Наталії Василівні. Ну і звісно ж артистам-аматорам, підростаючому поколінню, дітям, які народилися та ростуть на цьому славному кутку землі української.  

Родзинкою свята стала  молодіжна дискотека, яка і завершила святковий день кутка Гузюрина.