Із відкритої зустрічі з начальником Лохвицького відділу поліції

  • 1195

Фото без опису  16 серпня у адміністративному приміщенні  Лохвицької міської ради відбулася відкрита зустріч начальника Лохвицького відділу поліції Володимира Кудері з працівниками виконавчого комітету міської ради. 

У інформації очільника відділу поліції йшлося про підсумки оперативно-службової діяльності Лохвицького ВП ГУНП в Полтавськй області за шість місяців поточного року та  ефективність роботи відділу з розкриття і розслідування кримінальних правопорушень. Так за  звітний період на території населених пунктів Лохвицього району скоєно такі резонансні злочини і правопорушення: 1 вбивство, 5 угонів автомототранспорту, 1 розбійний грабіж. Всі вони розкриті співробітниками поліції. Як відмітив начальник відділу, гірше складається ситуація з розкриттям майнових злочинів – крадіжок, які часто трапляються у сільській місцевості, зокрема на дачних ділянках.  

У ході зустрічі працівники міськвиконкому мали змогу з «перших вуст» отримати відповідь на питання, які їх цікавили. Відповідаючи на них, В. Кудеря, зокрема, відмітив зменшення кількості викликів поліції, пов’язаних із роботою нічних розважальних закладів («Вегас» «Абріколь»)  у місті Лохвиця.

Під час діалогу було досягнуто домовленостей про співпрацю між відділом поліції і  освітніми закладами  міської ради в новому навчальному році у проведенні інформаційно-роз’яснювальної роботи серед дітей та учнівської молоді, зокрема щодо дотримання Правил дорожнього руху.  

У рамках міської програми «Безпечне місто» на території Лохвиці ведеться цілодобове відеоспостереження з 6 відеокамер, встановлених у багатолюдних місцях. Вони не раз ставали у нагоді співробітникам поліції при розкритті злочинів «по гарячих слідах». Тож на зустрічі йшлося про доцільність розширення діапазону дії програми «Безпечне місто» шляхом збільшення кількості точок зовнішнього відеоспостереження на території м. Лохвиця.