Із засідання виконавчого комітету Лохвицької міської ради

  • 512

   20 серпня відбулося засідання виконавчого комітету Лохвицької міської ради, на порядку денному якого стояло 15 питань.

Ряд з них стосувався проектів рішень, винесених на 24 сесію Лохвицької міської ради, яка відбудеться у четвер, 22 серпня. Після розгляду та обговорення члени виконавчого комітету схвалили проекти рішень: «Про внесення змін до міських програм на 2019 рік», «Про внесення змін до показників бюджету на 2019 рік», «Про затвердження міської програми на 2019 рік», «Про надання субвенцій з бюджету Лохвицької міської об’єднаної  територіальної громади у 2019 році» та «Про надання субвенцій до обласного бюджету у 2019 році».

Рішенням виконавчого комітету одноразову матеріальну допомогу на лікування та вирішення соціально-побутових питань надано 19 мешканцям громади, серед яких – тяжкохворі та потерпілі, майно яких пошкоджено  внаслідок виникнення надзвичайних ситуацій –  пожеж. Ряд дозволів рішеннями міськвиконкому надано за зверненнями громадян: Гайнановій Л.І. – на розміщення бетонних квіткових вазонів по вул. Героїв України, 14/60; Власенку А.М – для будівництва проїзду по вул. Героїв України, 26б; Павленко А.В. – містобудівні умови з будівництва індивідуального гаража по вул. Сулицька, 23/4-6.

Наступні рішення виконавчого комітету стосувалися міських свят. Ними було затверджено програму заходів, присвячених Дню незалежності України, святкування якого відбудеться 24 серпня у сквері  Героїв України, та Дня міста Лохвиця, яке цьогоріч відбудеться 14 вересня.