У Лохвиці обладнано три майданчики з вуличними тренажерами

  • 685

Фото без опису   З ініціативи Лохвицької міської ради на територіях трьох загальноосвітніх закладів міста Лохвиця на заздалегідь підготовлених основах спортмайданчиків  виконано монтаж та установку вуличних тренажерів. У дітей та молоді міста з’явилася гарна альтернатива спортзалам, коли займатися фізичними вправами можна на свіжому повітрі, а не в приміщенні.

Вуличні тренажери – безпечний вид фітнесу, адже всі рухи виконуються під вагою власного тіла.  Тому займатися на тренажерах можуть діти різних вікових категорій.

У липні на кожному з  майданчиків було встановлено спортивні комплекси «Воркаут», а вчора, 21 серпня, протягом дня їх було обладнано тренажерами. Це прес з упором на руки, прес черевний, жим від грудей (верхня тяга), орбітрек, жим ногами, гребний тренажер, батерфляй, та гіперекстензія.

Відтепер всі бажаючі оздоровитися, підкачатися,  зміцнивши не тільки  тіло, а й дух,  можуть зробити це за допомогою 8 тренажерів, якими укомплектований кожен з трьох шкільних спортивних майданчиків.