Вітання міського голови

  • 596

Фото без опису   Дорогі учні, вчителі, батьки!

Сьогоднішній ранок у загальноосвітніх закладах Лохвицької ОТГ повниться мелодійними звуками першого шкільного дзвоника. Розпочинається новий навчальний рік, який означає відкриття нової, осяйної і часто нелегкої дороги – дороги до знань, до нових звершень.

Цього дня всі шляхи ведуть до школи, звідусіль лунають щирі вітання.     

Важливим у житті він стане для першокласників, які  сьогодні стануть на незвіданий шкільний шлях. Упевнено мандруйте сторінками шкільних років! Бажаю вам успіхів у досягненні мрій і бажань!

Визначальним День знань є й для наших одинадцятикласників, яким незабаром доведеться обирати професійну стежку і втілювати отримані знання в реальність. Сміливо досягайте вершин наук, впевнено долайте труднощі, творчо ставтеся до справи і досягайте бажаного на своєму життєвому шляху!      

З усією теплотою серця цього дня я висловлюю слова подяки за  невтомну працю вчителям, які не лише щедро діляться своїми знаннями, а й виховують молоде покоління свідомих громадян, справжніх патріотів  своєї країни. Натхнення і успіхів вам у вашій   благородній щоденній праці!

День знань єднає всі покоління представників найрізноманітніших професій. Щиро дякую  батькам школярів за їх увагу та підтримку, за невтомну турботу про своїх дітей, за належне виховання юних мешканців громади.

Бажаю всім миру, благополуччя,  злагоди у родинах та міцного здоров’я! 

З початком нового навчального року!

Віктор Радько,

Лохвицький міський голова