У Лохвицькій ОТГ – День знань

  • 640

Фото без опису   Мелодією першого малинового дзвоника на урочистих лінійках сьогодні розпочався новий навчальний 2019-2020 рік для 1300 учнів закладів загальної середньої освіти Лохвицької об’єднаної територіальної громади.

Вересневим ранком гостинно відчинили свої двері Лохвицька гімназія №1, Васильківська філія Лохвицької гімназії №1, Лохвицькі загальноосвітні школи №2 та №3. Цьогоріч вони радо зустріли 133 першокласника.  

На святкуванні Дня знань всі першокласники громади отримали подарункові набори шкільного приладдя від Лохвицької міської ради.  Їх дівчаткам і хлопчикам вручили старші товариші – цьогорічні випускники.  А для першокласників Васильківської філії Лохвицької гімназії №1 приємністю видалися подарунки спонсорів: від ТОВ Райз-Схід» – конструктори «Лего»  для занять по концепції НУШ,  від ТОВ «Гаївщина-Агро» – ноутбук.  

Новий навчальний рік, який завжди означає відкриття осяйної і часто нелегкої дороги до знань, до новий успіхів і звершень – розпочато! Хай щастить учням і вчителям на цьому путі!