НА ПОЛТАВЩИНІ ВСТАНОВЛЯТЬ 10 МУЛЬТИФУНКЦІОНАЛЬНИХ МАЙДАНЧИКІВ, один з них – у Лохвиці

  • 1137

Фото без опису   10 мультифункціональних спортивних майданчиків планують цьогоріч збудувати на території Полтавщини за кошти обласного бюджету. Це будуть місця, які можна використовувати для гри у волейбол, баскетбол та великий теніс.

5 вересня про стан підготовки місць під ці майданчики говорили на комісії Полтавської обласної ради з питань молодіжної політики, спорту та туризму. Від Лохвицької об’єднаної територіальної громади участь у роботі комісії взяв перший заступник міського голови Сергій Шрамко. 

“Ми заклали у бюджет цього року придбання, монтаж та доставку обладнання мультифункціональних майданчиків. Це для нас новинка. Тут буде можливість грати у волейбол, баскетбол та великий теніс. Тендер уже відбувся. Проте не всі ще готові прийняти покриття та обладнання. Ми можемо привозити матеріали, але питання: куди?”, – зауважив начальник Управління у справах сім’ї, молоді та спорту Полтавської ОДА Олександр Буцький.

Мультифункціональні майданчики збираються поставити у селі Новоселівка Полтавського району; у Полтаві по вул. Головка, 20; у Миргороді по вул. Івана Білика; у Глобинському районі в селі Погреби; у Зінькові по вул. Першотравнева; у Чутівському районі в селі Нова Кочубеївка; три у Кременчуці; у Лохвиці по вул. Героїв України, 30а.  Наразі у місті Лохвиця влаштовано основу  мультифункціонального майданчика, встановлено огорожу і проведено освітлення – все готове для доставки покриття та монтажу обладнання  спортивної споруди, яке відбудеться незабаром.