Привітали лохвицьких «газовиків» із професійним святом

  • 1412

Фото без опису   Традиційно у другу неділю вересня відзначають своє професійне свято працівники нафтової, газової і нафтопереробної промисловості.

З цієї нагоди у п’ятницю 6 вересня у Лохвицькому управлінні експлуатації газопровідної системи АТ «Полтавагаз» відбулося урочисте зібрання трудового колективу на чолі з керуючим С.С. Лихварем.

Від імені Лохвицької міської ради, її виконавчого комітету та депутатського корпусу з професійним святом «газовиків»  привітав перший заступник Лохвицького міського голови  С.Ю. Шрамко. Побажавши всім присутнім міцного здоров’я, родинного благополуччя та успіхів у роботі,  він виконав приємну місію нагородження.  

За сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий внесок у розвиток газового господарства та з нагоди Дня працівників нафтової, газової та нафтопереробної промисловості грамотами Лохвицької міської ради відзначено майстра по захисту газопроводів від корозії служби природного газу Валерія Анатолійовича Захарченка, слюсаря з експлуатації та ремонту газового устаткування 4-го розряду Романа Володимировича Кузьменка, фахівця служби обліку розподілу природного газу та обслуговування споживачів Ірину Валеріївну Кузьменко, провідного бухгалтера Лідію Віталіївну Маляренко, контролера газового господарства служби обліку розподілу природного газу та обслуговування споживачів Олену Вікторівну Полупан,  колектив Лохвицької СРПГ ТОВ «Полтава збут».