Свято спорту у Лохвицькій другій

  • 511

Фото без описуСпорту день і фізкультури

Зустрічаємо ми радо.

Мріє мама, прагне тато,

Щоб здоровим росло чадо!

13 вересня 2019 року  у Лохвицькій ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 під гаслом «Спорт – це сила, що дає всім людям крила!»  було відзначено  День фізкультури і спорту. Цього року свято проходило в новому форматі: у формі розважально-спортивного квесту.

Свято розпочалося урочистою  лінійкою , на якій під спортивний марш відбулося шикування  всіх команд школи. Кожен класний колектив мав змогу презентувати свою команду у оригінальній формі. Директор школи О.Ю.Солохіна щиро привітала учасників свята, вручила вчителю фізкультури спортивний інвентар: м’ячі та скакалки, які закупили для учнів школи В.О. Павліченко, Ю.М. Кудеря, А.В. Прядка та О.В. Бартош.

А далі розпочалися спортивні ігри, де учні мали змогу

проявити себе у підтягуванні, попаданні у кільце та ворота, різного роду естафетах, армреслінгу, перетягуванні канату. Із задоволенням діти демонстрували свої можливості: качали прес та підтягувались  на майданчику, який влітку був встановлений на території школи. Фінальним етапом свята  став колективний  спортивний  танець «Зумба».

Час, проведений на стадіоні, пролетів непомітно. Як це буває у спорті – хтось переміг, інший програв, хтось задоволений, дехто розчарований. Але здобуток заходу – добрі емоції і переконання, що фізкультура та спорт – це здоров’я, спілкування, відпочинок.