Відсьогодні їдальня у Лохвицькій ЗОШ №2 запрацювала по-новому!

  • 1035

Фото без опису   Неперевершеним запахом тільки-но приготованих гарячих страв сьогодні наповнилася їдальня Лохвицької ЗОШ №2. Після проведення капітального ремонту приміщень гарячого цеху та кімнати для мийки посуду їдальня запрацювала, гостинно відкривши двері школярам.

Як зазначила директор школи О.Ю. Солохіна, модернізація шкільної їдальні була мрією учнів, батьків та вчителів. Дякуючи Лохвицькій міській раді, яка дбає про належні умови перебування у навчальному закладі, вона стала реальністю.

Завдяки капітальному ремонту простір для приготування їжі та миття посуду осучаснився: естетичний вигляд мають облаштовані плиткою стіни, підлога та підвісні стелі. А нове технологічне  обладнання –  мийки, бойлери, вентиляційна система, електрична плита, холодильник та морозильна камера слугуватимуть  належній організації дитячого харчування.

Тож як тільки продзвенів дзвінок, їдальня наповнилася  учнями. У меню на сніданок сьогодні – плов з курячим м’ясом, чай, хліб, на обід – борщ та сирники із сметаною. А ще на дітей чекають каші, овочеві салати та улюблені шкільні  котлети. Все – для здорового харчування школярів.