Із засідання виконавчого комітету

  • 472

   Під час пленарного засідання виконавчого комітету Лохвицької міської ради, що 17 вересня  відбулося під головуванням керуючого справами міськвиконкому Л.А. Верескуна, було розглянуто 20 питань порядку денного. Кілька з них стосувалися соціального аспекту,  а саме надання допомоги населенню.

Згідно з рішенням членів виконкому, одноразову матеріальну допомогу на вирішення соціально-побутових питань отримають 5 мешканців міста, які постраждали  внаслідок надзвичайної ситуації. 4-м тяжкохворим мешканцям громади надано одноразову матеріальну допомогу на лікування.

Рішенням членів виконкому також надано ряд дозволів: на розміщення цирку-шапіто «Аріна» на території міста Лохвиця біля приміщення центру дитячої та юнацької творчості по вул. Героїв України, 1б з 23 по 29 вересня; ТОВ «РЕНТГАРАНТ» – на облаштування сходів та пандуса до магазину по вул. Шевченка, 4; Твердоступу О.В. – на будівництво автостоянки по вул. Шевченка, 6в.          Містобудівні умови, згідно з рішенням міськвиконкому, надано гр. Павлюченку В.В. – на реконструкцію нежитлової будівлі по вул. Героїв України, 51/14; гр. Мацьку В.М. – на реконструкцію гаража під магазин по вул. Героїв України, 14/99-41; гр. Батечку  Ю.О. – на будівництво індивідуального гаража по вул. Сулицька 23/ 4-2.  

Після розгляду і обговорення на засіданні міськвиконкому також було схвалено проекти рішень  «Про затвердження міської програми на 2019 рік», «Про внесення змін до міських програм на 2019 рік» «Про внесення змін до показників бюджету на 2019 рік», «Про внесення змін до показників бюджету Лохвицької об’єднаної територіальної громади на 2019 рік», які винесені на 25 сесію міської ради, що відбудеться у четвер 19 вересня.