У Лохвицькі ОТГ пройшов семінар для школярів із написання проектів

  • 532

Фото без опису27 вересня у Лохвицькій ОТГ на базі гімназії №1 вдруге відбувся семінар з написання проектів на Шкільний громадський бюджет Полтавської області. Його метою є залучення учнів системи закладів загальної середньої освіти віком від 14 років до 18 років до участі в бюджетному процесі шляхом подання ними проектів, реалізація яких спрямована на покращення умов навчально-виховного процесу, та проведення відкритого громадського голосування за них. 

Спікером семінару була Олеся Олександрівна Дроботенко – заступник начальника відділу інвестиційної діяльності та практичного менеджменту Полтавської обласної ради. Учасниками – старшокласники навчальних закладів Лохвицької міської ради – Андрущенко Юлія, Дяченко Дар'я,   Зінченко Андрій, Костоглод Амалія, Міц Олеся, які мають цікаві ідеї щодо урізноманітнення шкільного життя та велике бажання втілити їх на практиці.

Під час семінару підлітків навчили правильно формулювати мету майбутніх проєктів на Шкільний громадський бюджет та ознайомили з формами документів і порядком їхнього оформлення.  

Наступний крок за юними авторами проектів, адже для старшокласників шкіл громади настає час подавати проєкти, які б покращили умови їхнього навчання, збирати однодумців та їхні голоси для перемоги і отримання коштів з обласного та міського бюджетів для реалізації своїх ідей.