ТЕПЛІ СЛОВА – ЛЮДЯМ ПОВАЖНОГО ВІКУ

  • 638

Фото без опису30 вересня був особливий день – приміщення Лохвицького міського центру дитячої та юнацької творчості гостинно відкрило двері не юним гуртківцям, а незвичним відвідувачам  –  людям поважного віку.  В переддень свят осені – Міжнародного дня людей похилого віку та Дня ветерана – сивочолі мешканці громади були гостинно запрошені Лохвицькою міською радою на захід, що вже вдруге проходив у  форматі арт-кафе.

На початку урочистої частини зі щирими словами  привітань до сивочолих лохвичан звернувся перший заступник Лохвицького міського голови С.Ю. Шрамко.  Світлої та  ласкавої життєвої осінньої пори, наповненої увагою і турботою близьких, довгих і щасливих років побажав він  присутнім.

Концертну частину свята провели поважні артисти – ліричні і жартівливі українські пісні у виконанні народного аматорського хорового колективу «Дружба» Лохвицького РБК неабияк потішили глядачів.   

Потім присутні мали змогу поспілкуватися у своєму теплому колі, випити чаю з солодощами, поспівати пісень та потанцювати. Вони щиро дякували організаторам заходу за затишну атмосферу цьогорічного арт-кафе та домовилися про обов’язкову зустріч у наступному році.