У Лохвиці відкрили мультифункціональний спортивний майданчик

  • 844

Фото без опису6  листопада 2019 року в житті  Лохвицької об’єднаної територіальної громади відбулася важлива подія, особливий день для дітей та дорослих, для всіх, хто займається спортом, веде активний та здоровий спосіб життя — відкриття мультифункціонального спортивного майданчика для ігрових видів спорту на території міста Лохвиця.  

Цей проєкт був реалізований за ініціативою виконавчого комітету міської ради та підтримки депутатів Лохвицької міської та Полтавської обласної рад.

Лохвицька міська рада втілила свій проект, збудувавши і відкривши  такий мультифункціональний спортивний  майданчик для ігрових видів спорту (волейбол, баскетбол, великий теніс)  першою на Полтавщині!

Розпочалися урочисті з найголовнішого – перетину святкової стрічки, де були присутні заступник голови Полтавської обласної ради А.М. Ханко, начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту Полтавської ОДА О.В. Буцький, виконавчий директор Полтавської обласної Асоціації органів місцевого самоврядування Володимиру Пилиповичу Микійчук,  депутат обласної ради А.М. Власенко.  

– В цьому році ми відкриваємо вже другий майданчик,  – сказав, виступаючи на святковому заході, Лохвицький міський голова В.І. Радько. – Ще один майданчик – на території третьої школи – чекає на  траву. За підтримки Полтавської обласної ради ми днями отримаємо для нього штучне покриття. Також у гімназії в цьому році розпочнеться будівництво такого ж майданчика, який ми відкриваємо сьогодні.         Раніше, років 10 тому,  думаю, ми і мріяти не могли, що у нас будуть з’являються такі об’єкти інфраструктури. Звертаюся з проханням до лохвичан, до дітей – бережіть його! Він збудований для вас! В нашому місті Лохвиця  тепер є ще один затишний куточок, де ви можете з користю провести час. Всім бажаю здоров’я, мирного неба, і щоб побільше у нас у місті з’являлося таких об’єктів!

Віктор Іванович Радько у своєму виступі подякував Полтавській обласній раді в особі заступника голови обласної ради Ханка Анатолія Миколайовича за підтримку проєкта  реконструкції мультифункціонального майданчика,  відмітивши, що загальна вартість його будівництва становить близько 2 мільйонів гривень, з них кошти бюджету громади –  800 тисяч гривен.

Цікавою і динамічною була спортивна частина свята. Новий майданчик «випробували» юні спортсмени. Спочатку силами у волейболі помірялися команди дитячих спортивних  шкіл Лохвиці і Заводського. Позмагалися між собою баскетбольні команди Лохвицької гімназії №1 та ЗОШ №2. Дорослу гру продемонстрували баскетболісти з команд «Лохвиця» та «Заводське».

На згадку про святкову подію – відкриття спортивного майданчика – спортсменам від Лохвицької міської ради було  подаровано волейбольні та баскетбольні м’ячі.