Із засідання виконавчого комітету

  • 1993

Фото без опису18 листопада відбулося засідання виконавчого комітету Лохвицької міської ради, на порядок денний якого було винесено два десятки питань.

Першими були розглянуті та  схвалені питання соціального спрямування – про надання одноразової матеріальної допомоги на лікування та вирішення соціально-побутових питань 10-ти  мешканцям громади та 3-м дітям загиблих учасників АТО.

З метою вшанування пам’яті лохвичан-військовослужбовців, які загинули в зоні проведення АТО/ООС, захищаючи територіальну цілісність та суверенітет нашої держави, виконавчий комітет прийняв рішення про встановлення меморіальної дошки загиблому молодшому сержанту Сергію Віталійовичу Войтеру на фасаді житлового будинку в м. Лохвиця, де він проживав.

Розглянувши подані КП «Лохвиця-сервіс» розрахунки економічно обґрунтованих витрат на послуги централізованого водопостачання, водовідведення та вивезення твердих побутових відходів, виконавчий комітет затвердив тарифи, які будуть введені в дію з 1 січня 2020 року:

На послуги з централізованого водопостачання: для населення – 12,50 грн./куб. м; для бюджетних організацій –18,48 грн./куб. м; для інших організацій – 19,93 грн./куб. м.

На послуги з централізованого водовідведення: для населення –14,88 грн./куб. м; для бюджетних організацій –19,80 грн./куб. м; для інших організацій – 20,50 грн./куб. м.

На послуги з вивезення твердих побутових відходів: для населення – 85,77 грн./куб. м; для бюджетних організацій – 92,87 грн./куб. м; для інших організацій – 100,87 грн./куб. м; населення (житловий фонд) – 98,72 грн./куб. м; інші організації (житловий фонд – 100,78 грн./куб. м.

Також рішенням виконкому були затверджені тарифи на виробництво і постачання теплової енергії, виробленої на установках із використанням альтернативних джерел енергії, що надаються ТОВ «СІТІ ВАРМ»,  ТОВ «ІНВЕСТТЕПЛО-ПОЛТАВА» та ТОВ «ТРЕЙДТЕПЛОРЕСУРС» на території м. Лохвиця: 1850 (без ПДВ) за 1 Гкал теплової енергії; 1,88 грн. в добу за 1 м2 опалювальної площі, впродовж опалювального періоду.

Наступними рішеннями виконкому надано ряд дозволів: ТОВ «Ломбард «9999» на розміщення рекламного щита  на фасаді будинку 13/2 по вул. Героїв України; гр. Пилипенку О.Г. – на облаштування автостоянки, розміром 10Х5 метрів біля будівлі по вул. Шевченка, 11/1; гр. Толоченку О.О. – на розміщення тимчасової споруди, площею 39 м2 для провадження підприємницької діяльності за адресою: вул. Перемоги, 28б; ФОП Григоренку О.П. – на розміщення тимчасової торговельної точки (МАФ) біля будинку №28 по вул. Героїв України строком на 1 рік; ФОП Левченку С.О. – на облаштування існуючої автостоянки за адресою: вул. Перемоги, 18А-2 електрозарядним пристроєм для електромобілів із відведенням для цього одного паркомісця.