21 листопада – День Гідності та Свободи

  • 549

Шановні мешканці Лохвицької ОТГ, дорогі співвітчизники!
Сьогодні ми відзначаємо одне із знакових свят в історії України – День Гідності та Свободи, свято на честь початку двох революцій: Помаранчевої та Революції гідності.  Цього дня ми вшановуємо патріотизм і мужність громадян, які восени 2004-го і восени 2013-го – взимку 2014 року захищали національні інтереси української держави та її європейський вибір.

Сьогодні ми в скорботі схиляємо голови перед пам’яттю тих, хто віддав себе до останку заради вільної України. Вічна пам’ять загиблим героям  – Небесній Сотні, воїнам АТО, які  поклали свої життя на вівтар свободи та незалежності України!

У День Гідності та Свободи низько вклонімось усім, хто на східних рубежах боронить і захищає нашу землю від ворога, подякуймо тим, хто примножує багатства і славу нашої держави, вкладаючи в Україну свою працю та інтелект.

Бажаю всім міцного здоров’я, добра, плідної праці заради досягнення найзаповітнішого для всіх нас – процвітання України!

Нехай нас єднає готовність працювати над тим, щоб у нашому спільному домі панували мир, закон і благополуччя, невіддільні від почуття національної свободи та гідності. Слава Україні!

З повагою, Лохвицький міський голова Віктор Радько

Фото без опису