Лохвицька дитячо-юнацька спортивна школа відзначає 60-річчя

  • 837

Фото без опису24 листопада у стінах Лохвицької комплексної дитячо-юнацької спортивної школи відбувся відкритий турнір з волейболу серед жіночих команд.

Нагода для його проведення була святкова –  60-річчя школи,  яка протягом десятиліть виховувала і гартувала спортивну славу нашого міста.  

Із цим поважним ювілеєм дружну родину спортивної школи від імені територіальної громади привітав Лохвицький міський голова В.І. Радько. Маючи урочисту нагоду, він вручив грамоту та цінний дарунок від Лохвицької міської ради колективу Лохвицької кДЮСШ в особі її директора О.В. Яблунівської за піднесення спортивного іміджу міста Лохвиця.

А потім розпочалася спортивна частина святкування, яка видалася  цікавою, динамічною, захоплюючою.  П’ять жіночих команд зійшлися у поєдинках, демонструючи майстерність, точність удару, силу духу та волю до перемоги.

У результаті переможні сходинки п’єдесталу посіли: І місце – команда «Лохвичанка», ІІ місце – команда «Юні ветерани» (м. Лохвиця), ІІІ місце виборола команда «Вирішальне».

Приємну місію нагородження виконав Лохвицький міський голова В.І. Радько. Він вручив переможцям грамоти та кубки, кращим волейболісткам –  цінні дарунки, а всім командам-учасницям турніру – солодкі призи.