Привітання для поважної ювілярки

  • 468

Фото без описуНезважаючи на дощову погоду за вінком, у родині лохвичанки Ганни Данилівни Білогай панував святковий настрій. Нагода для цього була урочиста і поважна водночас – 29 листопада жінка зустріла  свій  90-й День народження.

Із привітаннями, квітами і подарунками від імені громади у неї вдома побували секретар Лохвицької міської ради Тетяна Даценко та провідний спеціаліст із соціальних та гуманітарних питань виконавчого комітету міськради Наталія Дробот.

Після теплих вітальних слів вони вручили довгожительці Подяку від Лохвицької міської ради за багаторічну сумлінну працю на благо рідного краю, вагомий особистий внесок у суспільне життя Лохвицької об’єднаної територіальної громади та з нагоди 90-ї річниці від дня народження.

Радість святкового дня  з ювіляркою розділили її рідні та близькі. І, як завжди, в такі моменти іменинниця згадувала про пережите. Похвалилася своїм трудовим ужинком – фактично все життя, аж до виходу на заслужений відпочинок, пропрацювала швачкою в колишньому райпобуткомбінаті. А нині у її родинному вінку  не лише  троє онуків, а й четверо правнуків.