Профорієнтаційний захід для випускників

  • 1004

Фото без описуВибір професії – один з найважливіших кроків у житті кожної молодої людини. Від того, яку професію обирає сьогоднішній школяр залежить і його власне майбутнє, і майбутнє всієї країни. В цій ситуації актуально постає потреба конкретної допомоги молоді в професійному самовизначенні засобами професійної орієнтації.

29 листопада на базі Лохвицької гімназії №1 був проведений профорієнтаційний захід для учнів загальноосвітніх навчальних закладів Лохвицької міської ради.

Його спікерами  виступили кандидат економічних наук, доцент кафедри менеджменту і логістики Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» Віктор Володимирович Гришко, завідуюча навчально-методичною лабораторією з профорієнтаційної роботи Лохвицького механіко-технологічного коледжу Полтавської державної аграрної академії Ірина Віталіївна Онищенко, начальник сектору кадрового забезпечення Лохвицького відділу поліції ГУНП в Полтавській області підполковник поліції Василь Іванович Сенькевич.

Проведений захід  посприяв професійному самовизначенню молоді, формуванню позитивного ставлення до професій, що користуються попитом на ринку праці.