6 грудня – День Збройних сил України

  • 466

Шановні військовослужбовці,  ветерани Збройних сил України!  Дорогі мешканці Лохвицької ОТГ!

Сердечно вітаю всіх із Днем Збройних сил України, що уособлює мужність і героїзм оборонців рідної землі.

Професія військового – одна з найпочесніших у світі. Ці люди стоять на варті миру та спокою. Разом із витривалістю та незламністю вони несуть у своєму серці добро, патріотизм та чесність, що змушує усіх людей ставитися до них із повагою. 

Ми, українці, пишаємося  своїм військом і довіряємо йому. Адже фактично наново відродившись в умовах війни, українська армія пройшла горнило випробувань, зміцніла, набула безцінного бойового досвіду і впевненості у своїх силах.

У складний і трагічний для України час саме військовослужбовці першими стали на захист  держави, коли агресор ступив на нашу українську землю.

Сьогодні, з молитвою на вустах, схиливши голови згадуємо героїв, а серед них  лохвичан, які в боротьбі за українську землю загинули на сході нашої держави. Ми будемо пам’ятати їх подвиг, як приклад самопожертви, патріотизму, мужності і любові до свого рідного краю, до свого народу.

Висловлюю глибоку подяку всім лохвичанам, які брали і нині беруть участь в операції Об’єднаних сил (ООС), за ту відвагу, яку вони  щодня проявляють, захищаючи українську землю, ризикуючи здоров’ям та життям. Їх стійкість, витримка та самовіддане служіння українському народу гідні поваги та наслідування.

Дозвольте сьогодні привітати  кожного, хто сумлінним  виконанням військового обов’язку, своєю самовідданою працею щодня робить країну сильнішою! Мирного неба, міцного здоров’я вам та вашим родинам, добробуту, витримки та  стійкості духу у благородній справі вірного служіння рідному народові.

Хай Господь щомиті оберігає вас, а любов до рідної землі і людська шана надихають на нові звершення в ім’я захисту незалежності нашої держави.  Слава Україні! Героям слава!

                            Лохвицький міський голова Віктор Радько