7 грудня – День місцевого самоврядування

  • 448

Шановні депутати Лохвицької міської ради, члени виконавчого комітету, активісти, працівники міської ради та ветерани місцевого самоврядування!

Прийміть найсердечніше вітання з нагоди свята демократії і народовладдя – Дня місцевого самоврядування! Це свято стосується кожного мешканця Лохвицької об’єднаної територіальної громади, адже разом ми вирішуємо питання місцевого значення, які відіграють вирішальну роль у забезпеченні життєдіяльності і розвитку міста Лохвиця, сіл Васильки, Гаївщина, Христанівка, Криниця.

Саме завдяки нашим спільним зусиллям в умовах реформи децентралізації нам вдалося згуртуватися в міцну, перспективну громаду і закріпити основні напрямки її  розбудови. Тому сьогодні Лохвицька міська рада плідно працює над вирішенням важливих  питань у економічній, соціальній, комунальній та освітній сферах.

Ми втілюємо в життя не тільки безліч щоденних справ по благоустрою населених пунктів, а й реалізуємо масштабні проєкти з будівництва нових доріг, розширення спортивної інфраструктури, осучаснення освітніх закладів громади. Перед нами ще багато питань, розв’язання яких дасть можливість нашій громаді впевнено дивитися у майбутнє.

Із нагоди свята я щиро дякую всім, хто має причетність до місцевого самоврядування, адже ми з вами трудилися і трудимося задля добробуту людей. І хай високий професіоналізм та компетентність, самовіддана праця та активна громадянська позиція кожного сприяють розквіту нашої громади,  добром і миром, розумінням і підтримкою приходять в кожну оселю!

Від душі бажаю всім міцного здоров’я, родинної злагоди, непохитної віри та подальших успіхів у справах.

Хай і надалі ваша праця буде плідною, розпочаті справи принесуть вагомі результати, а все задумане здійснюється на благо всієї громади!

Лохвицький міський голова Віктор Радько

Фото без опису