Відбувся футбольний турнір на Кубок міста Лохвиця

  • 1478

Фото без опису8 грудня на спортивному майданчику для гри в міні-футбол на території Лохвицької гімназії №1 відбувся футбольний турнір на Кубок міста Лохвиця та урочисте відкриття першості міста Лохвиця з футболу серед команд Лохвицької об’єднаної територіальної громади і району.

У змаганнях взяли участь 8 футбольних команд: «ДЮСШ» (м. Лохвиця), «Харчовик» (м. Завоське), «Харківці», «Сенча», «Яхники», «Дрюківщина» (с. Їсківці), «Ветерани» (м. Лохвиця), «Молодь» (м. Лохвиця).

Лохвицький міський голова Віктор Іванович Радько привітав футболістів зі стартом змагань, побажавши перемоги найсильнішим.  У зв’язку з Днем жалоби в Україні він оголосив хвилину мовчання  в пам'ять про загиблих внаслідок пожежі в Одеському коледжі економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу… 

Футбольні баталії між командами точилися кілька годин. Ігри були видовищними та динамічними, що викликало палку підтримку численних вболівальників.

У результаті на переможних сходинках п’єдесталу опинилися три команди: ФК «Сенча» – ІІІ місце, ФК «Дрюківщина» (с. Їсківці) – ІІ місце, переможцем турніру і володарем Кубку міста Лохвиця стала ФК «Харчовик» (м. Заводське).

Кубки та грамоти переможцям і призерам змагань  вручив Лохвицький міський голова Віктор Іванович Радько.  А ще нагородив призами футболістів, які стали переможцями у особистих номінаціях. «Кращим воротарем» того дня став Сердюк Руслан (ФК «Дрюківщина»), «Кращим нападником» – Бурман Роман (ФК «Сенча»), «Кращим захисником» визнано Леся Вадима (ФК «Харчовик» м. Заводське), «Кращим гравцем» – Харченка Віктора Михайловича (ФК «Ветерани» м. Лохвиця).