Презентуємо навчальні заклади

  • 770

Допомогти свідомо обрати майбутній фах, навчити орієнтуватися у світі професій, надати інформацію про особливості  актуальних  робітничих професій та спеціальностей, сприяти тому, щоб уже сьогодні майбутні випускники грамотно будували свій професійний план – така мета профорієнтаційного заходу під назвою «Ярмарок професій», який відбувся 29 листопада в приміщенні Лохвицької гімназії №1 для старшокласників Лохвицької гімназії №1, Лохвицької ЗОШ №2 та №3.

На Ярмарку професій  були представлені такі навчальні заклади  як  Національний фармацевтичний університет м. Харків, Лохвицький механіко-технологічний коледж Полтавської державної аграрної академії, Національний університет «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка». Представники навчальних закладів ознайомили старшокласників із спеціальностями та професіями, за якими ведеться підготовка, умовами вступу, матеріально-технічною базою та перспективою працевлаштування за тим чи іншим фахом, побутом і дозвіллям студентів. Учасникам заходу також були продемонстровані презентаційні відеоматеріали про навчальні заклади та роздано інформаційно-довідкові буклети.

На захід був також запрошений начальник сектору кадрового забезпечення Лохвицького відділу поліції ГУНП в Полтавській області підполковник поліції- Сенькович Василь Іванович, який ознайомив випускників про Вищі навчальні заклади із специфічними умовами навчання, які здійснюють підготовку поліцейських;  етапами відбору, які необхідно пройти, щоб стати поліцейським, обов’язками поліцейського, вимогами до кандидатів та переліком якостей та навичок, які необхідно мати кандидату.

Випускники були задоволені такою зустріччю, почерпнули для себе багато корисного.

Провідний фахівець з питань зайнятості відділу організації працевлаштування населення Лохвицької районної філії

Петрюк Лариса

Детальніше за посиланням
Web-портал: https://pol.dcz.gov.ua                                                                 

 Facebook : www.facebook.com/LohvicaCZ

Фото без опису