Будується мультифункціональний спортивний майданчик на території Лохвицької гімназії №1

  • 918

Фото без описуЛохвицька міська рада стала учасником державної програми будівництва мультифункціональних спортивних майданчиків в Україні. Наразі на території Лохвицької гімназії №1  йде спорудження спортивного майданчика для занять ігровими видами  спорту.

–Цей проєк нам запропонувала Полтавська облдержадміністрація в особі заступника голови Романа Товстого.  Не скористатися такою можливістю ми просто не могли, – розповідає Лохвицький міський голова Віктор Радько. – Лохвицька міська рада виготовила проектно-кошторисну документацію на мультифункціональний спортивний майданчик з думкою про те, що на території опорного  навчального закладу повинен бути не лише майданчик для міні-футболу, а й для занять іншими видами спорту.  Адже це дозволить в сучасних умовах дбати про фізичний розвиток дітей. На спортивному майданчику вони зможуть займатися волейболом, баскетболом, гандболом та великим тенісом.  

На ці цілі з державного бюджету на Лохвицьку ОТГ надійшло 1 мільйон 294 тисячі гривень, і зараз будівництво мультифункціонального майданчика розміром 20Х40 метрів йде швидкими темпами. Вже повністю підготовлено його основу, на даний час встановлюється огорожа, на черзі – влаштування підпірної стінки та освітлення. Це перелік робіт, запланованих на 2019 рік.  

Наступного року, за настання  належного температурного режиму, на мультифункціональному майданчику буде влаштовано поліуретанове покриття і нова спортивна споруда запросить всіх бажаючих до активного відпочинку.

Фотопідбірка  з 28 листопада по 16 грудня 2019 року.