Штучне покриття для спормайданчика Лохвицької ЗОШ №3

  • 569

Фото без описуДля забезпечення фізичного розвитку дітей молодшого та шкільного віку, створення умов для повноцінного відпочинку молоді та старшого покоління мешканців міста на території Лохвицької ЗОШ №3 у червні – жовтні 2019 року проводилася реконструкція спортивного майданчика під майданчик зі штучним покриттям для гри в міні-футбол.

У переліку  виконаних за кошти міського бюджету  робіт – влаштування основи майданчика з шарів піску, щебеню двох фракцій та гранвідсіву, монтаж стінок огорожі з ворітьми та хвірткою, встановлення опор та прожекторів зовнішнього освітлення майданчика, облаштування внутрішніх бігових та зовнішніх вхідних доріжок.

У грудні Лохвицька міська рада отримала штучне покриття на  спортивний майданчик  для гри в міні-футбол.  Його придбано за кошти обласного бюджету відповідно до обласної Програми розвитку фізичної культури і спорту на 2017–2020 роки за рекомендацією постійної комісії обласної ради з питань молодіжної політики, спорту та туризму, голова якої Олександр Алексюк, побував із робочим візитом у Лохвицькій ОТГ  під час завершальних робіт на спормайданчику.

Укладання штучного покриття буде зроблене за настання температурного режиму, що відповідає нормам виконання робіт. І навесні 2020 року на території Лохвицької ОТГ запрацює вже другий майданчик зі штучним покриттям для гри в міні-футбол,  поява якого особливо актуальна для Лохвицької ЗОШ №3, яка не має спортзалу.