Засвітила вогні Головна ялинка міста Лохвиця

  • 676

Фото без опису19 грудня, у День Святого Миколая,  у сквері Героїв України відбулося урочисте відкриття Головної ялинки міста.

Ця подія принесла багато радості та позитивних емоцій лохвицьким дітлахам, які щиро вірять у дива, що трапляються  у святковий день,  котрий зимовою казкою приходить на нашу землю перед новорічно-різдвяними святами.

У світле християнське свято – День Святого Миколая – до  маленьких лохвичан та гостей міста звернувся Лохвицький міський голова Віктор Іванович Радько:

–Сьогодні я від щирого  серця вітаю всіх жителів Лохвицької об’єднаної територіальної громади, а передусім, її найкращих представників – дітей – з Днем Святого Миколая! Зростайте добрими і щасливими батькам на радість, а Україні – на славу!  Усім бажаю достатку, затишку й душевного родинного тепла. Святий Миколай хай освятить вас і благословить на добрі справи.  Сердечно зичу всім здоров’я і благополуччя, щасливої долі і Божої Благодаті. Хай Святий Миколай оберігає вас із дитинства і протягом усього життя, дарує щастя, радість і віру в чудеса!

Радісний настрій всім присутнім створювали пісні від дитячого вокального ансамблю «Веселі нотки» Лохвицького міського ЦДЮТ та учасники костюмованої міні-вистави – казкові персонажі, головним серед яких того дня був Святий Миколай.

Із нетерпінням діти очікували на вручення подарунків за участь у  флешмобі «Намалюй малюнок – отримай подарунок», який  проходив за підтримки Лохвицької міської ради.  Його проведення ініціювала лохвичанка Олена Смірнова (творча студія MAMALENA), яка власноруч виготовила для дітей шоколадні подарунки. 62  учасника  із захопленням отримали їх з рук самого Святого Миколая!

А найбільший захват у дітлахів викликала Головна ялинка міста.  На прохання  маленьких лохвичан вона засвітила свої яскраві різнокольорові вогні, ознаменувавши офіційний початок новорічно-різдвяних святкувань у Лохвицькій об’єднаній територіальній громаді.