Працівники служби благоустрою обпилюють гілля

  • 703

Фото без описуІз метою покращення благоустрою та підтримання належного санітарного стану території міста Лохвиця працівники міської служби благоустрою займаються обрізкою навислого над  проїжджою частиною гілля, котре утруднює рух комунальної техніки – сміттєвоза при вивозі ТПВ із сектора приватної житлової забудови та тракторів при розчистці снігу на міських вулицях.

Робота служби благоустрою у цьому питанні системна, а на їх рахунку ряд вулиць, по яких транспорт вже може рухатися без перешкод.  Це вулиці Дружби, Дунаєвського, провулок Героїв України, Сенчанська (кінець вулиці), Пушкіна, мікрорайон третьої школи – вулиці Шевченка, Українська, Миколаївська, Котляревського, Хмельницького, Берегова, Гагаріна.

На минулому тижні три дні поспіль вони трудилися, випилюючи та вивозячи гілля в мікрорайоні другої школи – на вулицях Шкільній, Горького, Маяковського, Приліпіна, Газети «Зоря». 

У понеділок, 23 грудня робітники служби благоустрою приступили до впорядкування міських околиць – кутка Ґудзюрина. Працювали на вулиці Урожайній, на черзі – Червона, Партизанська та інші, де існує подібна проблема.

Водночас нагадуємо: згідно з Правилами благоустрою території Лохвицької міської ради  підрізати гілля, що нависло над дорогою та заважає руху транспорту,  повинен кожен  власник домоволодіння. Отож, будьте свідомими і зробіть це самотужки, не чекаючи, доки за вас це зроблять комунальні служби. Адже благоустрій  нашого міста – це лише справа всіх, а й кожного!