Діти з Лохвицької ОТГ побували на святі Головної ялинки області

  • 833

Фото без описуВідповідно до  розподілу управління у справах сім’ї, молоді і спорту Полтавської ОДА для дітей пільгових категорій Лохвицької ОТГ було надано 12 запрошень на свято Головної ялинки області.

23 грудня лохвицькі дітлахи,  8 дітей учасників  АТО  та 4 дітей, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки, разом із провідним спеціалістом відділу культури, сім’ї, молоді та спорту виконавчого комітету Лохвицької міської ради В.М. Петрошевич побували у Полтавському академічному обласному українському музично-драматичному театрі імені М.В. Гоголя на виставі «Мері Поппінс». 

Департамент культури і туризму облдержадміністрації до заходу залучив дитячі музичні й танцювальні колективи області, які неодноразово ставали переможцями конкурсів: «Пірует», «Спіріт», «Юнона», «Рапсодія», «DANCE PLANET», «SKY LINE», «Каприз», «Сапна», циркову студію «Арлекін», ансамбль «Фестиваль».

Вихованці акторських гуртків разом із Мері Поппінс та Ліхтарником допомогли юним глядачам зануритися в справжню казку.

Загалом свято ялинки відвідали 800 дітей із усіх куточків області. Це діти загиблих у АТО/ООС, діти учасників бойових дій, малеча з багатодітних та малозабезпечених родин і сироти, що виховуються в інтернатах Полтавщини.

Перед виставою запрошену дітвору розважали актори інтермедії, дарували солодкі набори та чашки з символом Нового року.