Завершено роботи на мультифункціональному спормайданчику на території Лохвицької гімназії №1

  • 836

Фото без описуЛохвицька міська рада швидкими темпами провела роботи по  реконструкції мультифункціонального спортивного майданчика для ігрових видів спорту (волейбол, баскетбол, гандбол, великий теніс) на території опорного навчального закладу – Лохвицької гімназії №1.

На даний час підрядниками повністю завершено комплекс робіт, запланованих на 2019 рік. Підготовлено кількашарову основу, встановлено огорожу з двома хвіртками і ворітьми, облаштовано підпірні стінки, східці, вхідні доріжки, проведено освітлення спортивного майданчика. Працівники Лохвицької міської служби благоустрою виконали роботи по впорядкуванню зовнішніх територій.

Спорудження мультифункціонального спортивного майданчика для ігрових видів спорту стало можливим завдяки 50-відсотковому співфінансуванню державного і міського бюджетів. На ці цілі з державного бюджету на Лохвицьку ОТГ надійшло 1 мільйон 294 тисячі гривень, які на даний час повністю використано.

І вже власним коштом Лохвицька ОТГ у 2020 році планує провести роботи по влаштуванню поліуретанового покриття та монтажу спортивного обладнання на майданчику. Це буде зроблено навесні наступного року за умови настання відповідного температурного режиму.  

Фотопідбірка:  24 та 26 грудня 2019 року.