Шановні мешканці Лохвицької ОГТ!

  • 502

Щиро  вітаю вас із наступаючим Новим роком та Різдвом Христовим –  святами, які наповнюють наші серця світлим почуттям радості, несуть у родини любов, надію та добро.

З новими планами, бажанням продовжити розпочате та впевненістю у власних силах наша громада зустрічає Новий 2020 рік.  Адже у році, що минає, вдалося зробити важливі кроки  для  покращення комфорту мешканців громади.

Будівництво нових доріг, використання енергозберігаючих технологій, розвиток спортивної інфраструктури та якісно новий рівень забезпечення закладів освіти – ці та багато інших  втілених у життя справ свідчать:  наша громада на правильному шляху, який вартий продовження!

Дорогі земляки!  Щиро дякую вам за добросовісну працю, активну громадянську позицію, розуміння та вклад  у благоустрій  нашого міста та  сіл, які завдяки нашим спільним  зусиллям на очах змінюються на краще!

Здоров’я, успіхів, щастя і достатку від душі зичу кожному з вас! Від щирого серця бажаю, щоб яскраві вогні новорічних і різдвяних свят, зігрівали вас протягом наступного року, а магічна чарівність цих днів проявлялася в посмішках  ваших рідних і близьких людей, в  душевній теплоті, яка створює неповторне відчуття світла, щастя і злагоди.

Хай із останніми хвилинами старого року вас покинуть турботи і негаразди, а Новий 2020 рік буде щедрим на перемоги та здобутки.  Різдвяна зоря хай запалить у ваших серцях вогонь віри та любові, надії та оптимізму, наснаги та невичерпної енергії.

Миру всім, добра і Божого благословення! З Новим роком і Різдвом Христовим!

Віктор Радько,

Лохвицький міський голова