Феєрія новорічної ночі у місті Лохвиця

  • 904

Фото без описуГомінкими людськими потічками  1 січня після першої години ночі мешканці та гості міста Лохвиця почали збиратися  до гурту у сквері Героїв України, аби вже не окремими родинами і компаніями, а цілою громадою порадіти настанню Нового 2020 року. Адже це свято всіх і кожного, що поєднує у собі минуле, сьогодення і мрії про щасливе майбутнє. Це народження нового часу, нових надій і сподівань.

Із щирими словами вітань з прийдешнім Новим роком та наступаючим Різдвом Христовим до мешканців Лохвицької об’єднаної територіальної громади, лохвичан та гостей міста звернувся міський голова Віктор Іванович Радько:

–Із далекоглядними планами, бажанням продовжити розпочате та впевненістю у власних силах ми зустріли  прийдешній 2020-й рік.  Адже у році, що минув, нам вдалося зробити важливі кроки  для  покращення комфорту мешканців громади. Будівництво нових доріг і тротуарів, використання енергозберігаючих технологій, втілення інноваційних проєктів, розвиток житлово-комунальної сфери, розбудова спортивної інфраструктури та якісно новий рівень забезпечення закладів освіти – ці та багато інших  втілених у життя справ свідчать: наша громада на правильному шляху, який вартий продовження!

Я впевнений, що в умовах децентралізації, об’єднуючи зусилля на засадах взаєморозуміння та співпраці, ми разом досягнемо важливої мети – розширимо нашу громаду та зробимо її потужною і процвітаючою!

І сьогодні я  сповнений щирої надії, що Новий рік принесе  у ваші оселі мир, добробут і стабільність, а всі ваші мрії, добрі наміри й починання здійсняться!  Хай Різдвяна зоря запалить у ваших серцях вогонь віри та любові, надії та оптимізму, наснаги та невичерпної енергії. Щасливого всім Нового року і світлого Різдва Христового!

Міський голова подякував  мешканцям за підтримку, добросовісну працю, активну громадянську позицію, вклад у благоустрій   населених пунктів громади, які завдяки спільним старанням на очах змінюються на краще! А також запевнив, що прийдешній 2020 рік, у який Лохвиця відзначатиме 700-літній ювілей першої писемної згадки про місто в історичних джерелах,   буде динамічним та наповненим корисними справами в ім’я загального добробуту.  

–У кожній сфері – соціально-економічній, житлово-комунальній, культурно-освітній  –  ми налаштовані зробити крок уперед, аби всі мешканці, незалежно від віку і статусу, були задоволені умовами проживання у громаді, – запевнив  Лохвицький міський голова В.І. Радько.

Із вірою у все найкраще та гарним настроєм  дорослі і діти на площі перед імпровізованою сценою біля Лохвицького міського центру дитячої та юнацької творчості насолоджувалися святковим дійством.

Того дня їх розважали казкові персонажі на чолі із символом прийдешнього року за східним календарем – Мишею.

Особливе захоплення у  присутніх викликало вогняне шоу. Неймовірні трюки вуличної вистави та акторська майстерність, продемонстрована виконавцями з Полтави, зачудували  глядачів. Як і різнобарвний феєрверк, що в новорічну ніч осяяв небо над Лохвицею.