Новорічні дива від Лохвицького мЦДЮТ

  • 1026

Уже стало доброю традицією для Лохвицького мЦДЮТ творити новорічні дива для маленьких лохвичан.

Ось і цього року педагогічний колектив і вихованці закладу залюбки організували та провели ряд новорічно-святкових заходів для дітей та учнівської молоді Лохвицької ОТГ.

У День святого Миколая працівники центру, майстерно перевтілившись у казкових персонажів, побували разом з дітьми, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки, а також з лохвицькими школярами 1-4 класів у чарівному «Світі казки».

Увечері цього дня вони радо вітали всю лохвицьку малечу та гостей міста на відкритті Головної ялинки міста.

У передноворічні дні в своєму приміщенні гуртківці весело та дружньо зустрічали учнів Васильківської філії Лохвицької гімназії №1 на новорічному ранку.

Протягом новорічно-різдвяних днів усіх бажаючих ЦДЮТ запрошував поринути в казкову зимову атмосферу, відвідавши організовані в приміщенні центру дивовижні фотовиставку, виставку малюнків, новорічно-різдвяних виробів дітей під назвами «Світ очима дітей», «Зима прийшла».       

 Охочих власними руками творити чудеса чекали організовані керівниками гуртків майстер-класи по виготовленню новорічних листівок і подарунків.

Новорічне чародійство для дітей продовжувалося і під час екскурсій, походів по рідному краю.

Бажання радувати дітей передавалося від працівників до вихованців закладу. Всі охоче ділилися своїм святковим настроєм та талантами.

Юлія Дерев'янко,

директор Лохвицького мЦДЮТ