З Днем Соборності України 2020

  • 446

Шановні мешканці Лохвицької ОТГ! Дорогі співвітчизники!

День 22 січня 1919 року увійшов до календаря знаменних дат нашої нації, як особливе свято, котре нагадує нам про те, що Україна – єдина держава, а ми – єдиний народ. Це день проголошення Акта Злуки східних і західних українських земель у єдину Соборну українську державу. 101 рік нині віддаляє нас від тієї вікопомної дати.

Згадаймо сьогодні покоління наших батьків, дідів і прадідів, які боролися за  самостійність нашої держави. Плекаймо все, що працює на ідею загальнонаціональної єдності, повсякчас пам’ятаючи про незліченні жертви, принесені на вівтар її незалежності, соборності, державності. Вклонімося пам’яті героїв сучасності – воїнів-захисників, які на сході держави поклали свої життя за Україну.

А ще пригадаймо цього дня події 1990-го року, коли близько трьох мільйонів наших співвітчизників утворили «живий ланцюг» від Києва до Львова, показавши цим, що українці – велика нація, яка, об’єднавшись, може здолати всі негаразди. 

Дорогі співвітчизники! Хай розум, воля та любов до неньки України згуртовують нас заради її процвітання, адже будь-які труднощі можна здолати  тільки з розумінням того, що в єдності наша сила!

Сердечно бажаю всім міцного здоров’я, щастя, добра, миру, злагоди і глибокої віри у гідне майбутнє України! З Днем Соборності! Слава Україні!

Віктор Радько,

 Лохвицький міський голова

Фото без опису