Старшокласники вчилися вести дискусію в ході «Дебатів»

  • 827

Фото без опису29 січня цього року на базі Лохвицької ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 серед старшокласників Лохвицького району, Лохвицької та Сенчанської ОТГ пройшла інтелектуальна командна гра «Дебати», в ході якої школярі провели гарячу дискусію на теми: «Ця палата вважає, що ЗНО – неефективний метод перевірки якості знань» та «Ця палата вважає, що зняття мораторію на продаж землі в Україні є доцільним».

Гра проводилася вже 19 рік поспіль і набула популярності серед учнівської молоді. Цього року участь у ній взяли 9 команд. Три з них з Лохвицької ОТГ – Лохвицької гімназії №1, Лохвицької ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 та Лохвицької ЗОШ І-ІІІ ступенів №3.

Висока ерудиція, володіння красномовством, вміння працювати в команді, ставити запитання для розв'язання суті справи або проблеми, знаходити факти і розвивати кмітливість, логіку та аргументацію - все це зуміли продемонструвати молоді люди. Кожен з них проявив себе як справжній оратор.

Кращих із кращих обирало журі в складі учителів ЗЗСО Лохвицького району, Лохвицької та Сенчанської ОТГ.

 Переможцем районних змагань інтелектуальної гри «Дебати» визнано учнівську команду Лохвицької ЗОШ І-ІІІ ступенів №2. Лохвицька гімназія №1 зайняла призове ІІ місце.

Вітаємо переможця та призера гри!

Учасникам змагань та їх керівникам дякуємо за якісну підготовку до гри.

Вікторія Лавренко,

провідний спеціаліст відділу

освіти виконавчого комітету

Лохвицької міської ради