Команда «Вінегрет» на «Гумор FESTі»

  • 518

Із метою розвитку дитячого та молодіжного гумористичного руху в області, виявлення та підтримки юних обдарувань, їх цілеспрямованого розвитку та організації змістовного дозвілля учнівської молоді стартував обласний фестиваль-конкурс «Гумор FEST».

У зональному етапі конкурсу, який відбувся в м. Лубни,  взяли участь 8 команд – з Хорола, Лубен, Лубенського району,  Пирятина, Пирятинського району, Оржиці, Чорнух та Лохвиці.

Лохвицьку ОТГ представляла команда «ВІНЕГРЕТ» Лохвицького міського ЦДЮТ (керівник Захарова Н.Є).

Діти разом з керівниками показали художній рівень виконання, оригінальність постановки та високу виконавську майстерність. Атмосфера в залі була чудовою. Всі отримали неймовірні враження, веселий настрій, шалений  позитив та море емоцій.

Усі учасники команд виявили неабиякі акторські здібності, добре зіграли на сцені та розсмішили журі і глядачів.

КВН взагалі потребує повної самовіддачі та великої працелюбності. Це командна гра, тому в ній маленьких ролей не буває. Навіть  найменша репліка відіграє велику роль у всьому виступі, тому від кожного учасника залежить  виступ всієї команди,  і юні гравці це розуміли.

А ще ця командна гра здружує, згуртовує, об’єднує дітей, виховує в них такі якості, як працелюбність, пріоритет командних інтересів, відповідальність, толерантність у  ставленні один до одного. Вона позбавляє комплексів, робить дітей розкутими та надає можливість проявити всі свої акторські, режисерські здібності і таланти.

Але найкращою  нагородою для членів команд були щирі посмішки та сміх глядачів, який зарядив шкільну родину веселим  настроєм та позитивними емоціями.

Ю. Дерев'янко,

директор  Лохвицького мЦДЮТ