Лохвицьку довгожительку привітали з ювілеєм

  • 901

Сьогодні  особливий день для родини Онікієнків, які мешкають у місті Лохвиця. Поважний 90-річний ювілей  7 лютого ступив на поріг господині дому Марії Петрівни.

Зранку з Днем народження її сердечно привітав син Олександр. А трохи згодом іменинницю відвідали вдома керуючий справами виконавчого комітету Лохвицької міської ради Леонід Верескун та провідний спеціаліст із соціальних та гуманітарних питань виконавчого комітету міської ради Наталія Дробот.

Від імені мешканців Лохвицької об’єднаної територіальної громади вони щиро привітали  Марію Петрівну Онікієнко з ювілеєм, побажали їй міцного здоров’я та оптимізму, довгих років життя та бадьорості духу, відзначили, що такі як вона довгожителі – це історія нашого міста з життєвою мудрістю та багатим досвідом, незламністю, проявленою ще в роки юності під час воєнного лихоліття та в період післявоєнної відбудови країни.

Дійсно, протягом багаторічного трудового життя Марії Петрівні доводилося працювати на різних роботах. І всі вони були не з легких. Взяти хоча б останню – на заслужений відпочинок жінка пішла з Лохвицького цегельного заводу.

Тож сьогодні з нагоди поважного ювілею іменинниця приймала від гостей квіти, подарунки та почесну нагороду – Подяку Лохвицького міського голови за багаторічну сумлінну працю на благо рідного краю та вагомий внесок у суспільне життя громади. Потішена ювілярка тепло дякувала за виявлену до неї увагу.