«Зірковий час» для лохвицьких талантів

  • 1290
Фото без опису

На Полтавщині з 17 лютого по 27 березня за підтримки Міністерства культури України під патронатом Департаменту культури і туризму ОДА та сприяння депутата обласної ради Валерія Прядка ввосьме проходить конкурс мистецтв «Зірковий Час», засновником і організатором якого є громадська організація «Продюсерський центр «М’ЮЗІК СТАР».

18 лютого у рамках першого відбіркового туру конкурсу відбувся кастинг у місті Лохвиця. Осердям збору талантів став Лохвицький РБК.

 –Я радий вітати «Зіркоий Час» на Лохвиччині! – сказав, звернувшись до організаторів та учасників творчого відбору Лохвицький міський голова Віктор Радько.  – Кожна дитина  по своїй суті є  талановитою. Дякую за те, що знаходите таланти на нашій лохвицькій землі!

У кастингу, який тривав протягом декількох годин, взяли участь десятки учасників, які демонстрували свої вокальні, хореографічні, музичні та гумористині  таланти.

Кращі номери, відібрані компетентним журі конкурсу, лохвицькі учасники представлятимуть у другому турі конкурсу. Півфінал та гала-концерт за участю зіркових членів журі  відбудеться 26 та 27 березня у м. Полтава.

Окрім подарунків на найяскравішого учасника – володаря гран-прі конкурсу – цьогоріч чекає подорож до Європи.