Вшанували пам'ять Героїв Небесної Сотні

  • 603

Фото без описуІз  нагоди шостих роковин кривавих подій на Майдані під час Революції гідності та Дня пам’яті Героїв Небесної Сотні, що відзначається  20 лютого,  делегація працівників Лохвицької міської ради на чолі з першим заступником міського голови  Сергієм Шрамком, зібравшись біля пам’ятного знаку «Борцям за волю України» у центральному сквері м. Лохвиця,  вшанували  пам’ять загиблих українських патріотів.

Небесна Сотня  поклала свої життя за правду, свободу,  незалежність  нашої  держави  і  показала, що український дух  є незламним, а народ  –  нескореним!  Життя  Героїв були віддані не марно: вони  стали символом гідності  нашого народу. Кожен з них  вчинив подвиг, повставши проти насилля та несправедливості, віддавши за Україну найдорожче – власне життя.  

Скорботною хвилиною мовчання присутні вшанували світлу пам'ять Героїв Небесної Сотні, які своєю самопожертвою продемонстрували щире прагнення всього українського народу жити у вільній, демократичній і суверенній державі.

До пам’ятного знака «Борцям за волю України» як символ немеркнучої людської пам’яті про Героїв Майдану лягли живі квіти…