Учениця Лохвицької гімназії №1 виграла IPhone!

  • 2224

Фото без описуРеалізація проєктів Шкільного Громадського Бюджету – гарна можливість залучити учнів, батьків та усіх небайдужих до вирішення нагальних проблем свого навчального закладу.

Саме з цією метою учні шкіл Лохвицької ОТГ взяли участь у підготовці, поданні та голосуванні за ШГБ. Дякуючи небайдужим жителям міста, родичам, знайомим, всі три наші проєкти стали переможцями обласного конкурсу.

Саме для таких переможців та бажаючих долучитись до цього дійства 3 березня у виставковій залі Полтавського МБК відбувся «партипаційний» захід у форматі брейн-рингу, який присвятили тематиці громадського бюджетування. В ньому взяло участь близько 250 учасників. Серед них – переможці обласного та шкільного бюджетів участі, їх активні учасники, автори конкурсних проектів.

Від Лохвицької ОТГ на цей захід вирушила команда у складі: Сколоти Миколи Вікторовича – педагога організатора Лохвицької ЗОШ №3, Дяченко Дар’ї – автора проєкту Лохвицької гімназії №1, Андрущенко Юлії – автора проєкту Лохвицької ЗОШ №2 та Зінченка Андрія – автора проєкту Лохвицької ЗОШ №3.

Розіграли обіцяний восени минулого року IPhone. Його виграла учениця Лохвицької гімназії №1 Дяченко Дар’я за проєкт Шкільного громадського бюджету Полтавської області «Шкільне радіо «Jymnasia hit».

Також організатори підбили підсумки та нагородили переможців бюджетів участі.