«Лохвичанка» виграла Кубок міського голови

  • 399

7 березня в місті Лохвиця відбувся відкритий волейбольний турнір серед жіночих команд на Кубок міського голови,  присвячений Міжнародному жіночому дню.

Відкрив турнір Лохвицький міський голова Віктор Радько. Він привітав спортсменок зі святом весни і краси та побажав перемоги сильнішим.

Молоді, енергійні, красиві – саме такими були учасниці 5 команд, які того дня у спортивному залі Лохвицької кДЮСШ мірялися майстерністю поводження з м’ячем.          Волейболістки змагалися  завзято, демонструючи цікаву гру. Та найспритнішою виявилася волейбольна команда «Лохвичанка», яка стала переможницею турніру. На другому місці опинилася команда Лохвицької кДЮСШ, третю турнірну сходинку посіли гості – команда з Вирішального.

Волейбольні команди Лубенської кДЮСШ та Лохвицького медучилища хоч і не увійшли у трійку лідерів, зате отримали гарний досвід змагань.

Лохвицький міський голова Віктор Радько привітав  переможниць турніру, вручив їм грамоти та Кубки. Всі команди отримали солодкі призи від спонсора турніру – Лохвицької міської ради.